Honlap használati utasítása

Ön kapott?
Honlap használati utasítása

Mi minden honlapot tartalomkezelő rendszerben készítünk el. Adminisztrációs felület van hozzá, melyre belépve az elküldött „Honlap használati utasítása” szerint módosítható a tartalom.

A megrendelés előtt a leendő ügyfél részéről gyakran felmerül az a kérdés, hogy mennyire egyszerű szerkeszteni a honlap tartalmi anyagait.

A honlap használati utasításában mi pontosan leírjuk, hogy lehet eljutni az admin felületre, a belépési jelszót miként lehet megváltoztatni. Sok esetben képekkel illusztráljuk a honlap felépítését, illetve a tartalomfeltöltési folyamatokat. A honlap szöveges tartalmainak megírása egy Word-szerű szövegszerkesztőben történik, mely működése rendkívül egyszerű.

A honlap használati utasítását igyekszünk úgy felépíteni, hogy átlátható legyen és a lényeges, gyakran használt műveleteket tartalmazza. A honlap elkészítése közben, az adminisztrációs felületet úgy alakítjuk, hogy az Ügyfél számára a gyakori műveletek azonnal elérhetőek legyenek. A fontosabb dolgok könyvjelzőszerűen helyezkednek el és mindig a szem előtt vannak, jól látható helyen.

Gyakran keresnek fel azzal a kérdéssel, hogy egy másik cég által készített honlapon, hogy kell bizonyos műveleteket megcsinálni? Miután visszakérdezem, hogy kapott-e hozzá használati utasítást, sok esetben nemleges választ kapok.

Én nem adok át úgy weboldalt, hogy nem küldök hozzá használati utasítást. A tartalomfeltöltés mellett a honlap használati utasítása tartalmazza a honlap analitikájának elérését és annak működését, a levelezés leírását és annak működését, valamint a hírlevélküldés folyamatát is.

Előző blogbejegyzésemben írtam arról, hogy megújult a vállalkozásom egyik weboldala. Mivel tiszta, jól átlátható honlapkészítési folyamatot szoktunk végigvinni, ezért folyamatosan emelünk a honlapkészítési szolgáltatásunk színvonalán is. Ezzel párhuzamosan az Ügyfeleknek elküldött honlap használati utasítását is átszerkesztettük. Még átláthatóbb, követhetőbb, praktikusabb és szebb lett. Azért persze nem tettünk felesleges design elemeket bele, mert az zavarja az átláthatóságot, valamint a könnyű és gazdaságos nyomtathatóság még mindig kiemelten fontos.

Ha Ön is olyan weboldalt szeretne készíttetni, amelynek könnyen kezelhető, személyre szabott az adminisztrációs felülete és még használati utasítás is van hozzá és még az ára is kedvező, válassza a Honlap-profi szolgáltatását!