Miben jobb a Bricks Builder az Elementor-nál?

Bricks Builder tudástár

Honlap-profi | 2023.04.12.

Üdvözöllek webfejlesztő! Ha te is azon gondolkodsz, hogy melyik WordPress oldal építő eszközt válaszd, akkor jó helyen jársz. Segítek a döntésben. Az Elementor régóta az egyik legnépszerűbb oldalépítő eszköz a WordPress közösségben, de most bemutatok neked egy kiváló alternatívát: a Bricks Builder-t.

A Bricks Builder olyan vizuális szerkesztő, amely számos előnnyel rendelkezik az Elementor-hoz képest. Miért jobb a Bricks Builder? Olvass tovább, hogy megtudd!

Oldalépítő választás

Amikor WordPress honlapokat kezdünk fejleszteni, az egyik legfontosabb döntés amit meg kell hoznunk, hogy melyik weboldal építő eszközt* használjuk. Az Elementor és a Bricks Builder mára már a két lgnépszerűbb lehetőség a WordPress felhasználók körében. Mindkét eszköz segítségével könnyedén és látványosan hozhatunk létre gyönyörű weboldalakat. De miért is érdemes a Bricks Builderre voksolni? Íme néhány érv, ami alátámasztja, hogy miért jobb választás a Bricks Builder az Elementorral szemben.

*Most ne menjünk abba bele, hogy az Elementor a klasszikus oldalépítő  és a Bricks Builder csak egy téma…

Bricks Builder = nagyszerű kezelhetőség és könnyű használat

Az egyik legfontosabb előnye a Bricks Builder-nek az egyszerű kezelhetősége és az intuitív felhasználói felülete. A Bricks Builder egy könnyen használható vizuális szerkesztő, amely lehetővé teszi, hogy egyszerűen és gyorsan szerkeszd a weboldaladat. Az intuitív felhasználói felület lehetővé teszi, hogy egyszerűen húzd és dobd az elemeket, szerkeszd a tartalmat és testre szabhasd a megjelenést, anélkül, hogy kódot kellene írnod. Természetesen ezt tudja az Elementor is, de a Bricks Builder használata az Ügyfél visszajelzések alapján könnyebb.

Teljes dizájnszabadság

A Bricks Builder egyedülállóan szabad kezet ad a webfejlesztőknek és designereknek. A szabadon állítható oszloprendszerek lehetővé teszik, hogy pontosan olyan elrendezést hozz létre, amilyet szeretnél, anélkül, hogy korlátozva lennél az előre definiált sablonokkal vagy oszlopokkal. A teljes dizájnszabadság azt jelenti, hogy a weboldalad csak a te kreativitásodra korlátozódik, és nem kell kompromisszumot kötnöd az elrendezés, a színek, a betűtípusok vagy a stílusok terén. Elementor esetében a legtöbb előregyártott widget keretek közé szorít.

Bricks Builderrel a gyorsabb weboldalakért

A Bricks Builder a sebességre is nagy hangsúlyt fektet. Az optimalizált kód és az egyszerűbb struktúra lehetővé teszi, hogy weboldalad gyorsabb legyen az Elementor-hoz képest. Gyorsabb oldalbetöltési idők jelenthetnek jobb felhasználói élményt és magasabb helyezéseket a keresőmotorok rangsorolásában is. Az Elementor esetében az indokolatlanul sok DOM lekérdezés mindíg lassítja a betöltődést.

Bricks Builder teljesítményForrás: https://bricksbuilder.io

Betöltődés, teljesítmény

A Bricks Builder esetében a sok előny közül az egyik legfontosabb, hogy Vue js-ben íródott, ami önmagában sokkal hatékonyabb, mint az Elementor által használt kódolás. A szerkesztői felület villámgyorsan betöltődik még kisebb erőforrással rendelkező tárhelyek esetében is.

Bricks Builder sablonok

A Bricks Builder szintén lehetőséget nyújt az egyedi sablonok létrehozására, amelyek könnyen újrahasznosíthatók. Ezt tudja az Elementor is, de a Bricks valamivel jobban kezeli és gyorsabban tölti be.

Layout

Elementor esetében évek óta alfa állapotban van a flexbox elrendezés. Marad a hagyományos blokkos felosztás.
Bricks Builder esetében már rég óta elérhető a block, flexbox és a grid layout.

Roadmap és a közösség

Bricks Builder esetében kezdettől fogva hallgattak az igényekre és a kérésekre. Ezért hoztak létre a funkciók tekintetében 3 lépést. Terv – Következő – Folyamatban. Ezzel jól átlátható és előre kiszámítható azok a funkciók, amelyekkel számolhat minden felhasználó.

TOVÁBBI BRICKS INFORMÁCIÓK