Bricks Builder 1.7 kiadás újdonságai

Bricks Builder tudástár

Honlap-profi | 2023.04.14.

A Bricks Builder az egyik legnépszerűbb és legfejlettebb WordPress weboldal építő eszköz, amely folyamatosan fejlődik és frissül az új funkciók hozzáadásával. A legújabb frissítés, a Bricks Builder 1.7 verziója, számos izgalmas és továbbfejlesztett funkciót tartalmaz. Ezek még könnyebbé és hatékonyabbá teszik az oldalak építését. Ebben a blogbejegyzésben bemutatom az újdonságokat, amelyeket az új Bricks Builder verzió kínál.

Globális tervezési rendszer:

Az új Bricks Builder 1.7 verzióval bevezetésre került a globális tervezési rendszer, amely lehetővé teszi, hogy egyszerre tudja módosítani és szinkronizálni az elemeket vagy blokkokat az összes oldalon. Ez rendkívül hasznos, ha szeretné egységesen megváltoztatni az oldalon található elemeket vagy blokkokat, például egy menüsor vagy lábléc frissítése esetén. A globális tervezési rendszer segítségével egyszerűen és gyorsan módosíthatja az összes oldalon található elemeket, anélkül hogy azokat egyenként kellene szerkeszteni.

Megújult felhasználói felület:

Az új Bricks Builder verzióval frissült a felhasználói felület is, amely így még letisztultabb és felhasználóbarátabb lett. Az egyszerű és intuitív felület segítségével könnyedén és gyorsan navigálhat az építő eszközben, és megtalálhatja a szükséges funkciókat és beállításokat. Az új megjelenés segít az új felhasználóknak is könnyen elsajátítani az építő eszköz használatát. Ezzel még gyorsabban kezdhet el weboldalakat építeni.

Frissített blokkok és elemek:

A Bricks Builder 1.7 verziója tartalmazza az új blokkokat és elemeket is, amelyek még több lehetőséget kínálnak a weboldalak testreszabásához. Újabb szöveges, képes és interaktív blokkokkal bővült az építő eszköz, például az  animációk blokkja.

Interaktív animációk:

Az új verzióval bevezetésre kerültek az interaktív animációk, amelyekkel könnyedén adhat hozzá effekteket az oldalakhoz. Az interaktív animációk lehetővé teszik az elemek mozgását, megjelenését és eltűnését az oldalon történő görgetéskor vagy az egérmutató mozgatását kötve. Ez a funkció lehetővé teszi az oldalak még dinamikusabbá és vonzóbbá tételét, és ez az élményt fokozza a látogatók számára.

TOVÁBBI BRICKS INFORMÁCIÓK